Header image homepage

Geld overmaken naar Marokko

Mijn Chaabi Bank

Mijn Chaabi Bank is de online dienst voor het overmaken van geld naar Marokko en voor het aanvragen van een uitvaartverzekering. Sinds de lancering van deze tool hebben er al meer dan 20.000 klanten dankbaar gebruik van gemaakt.

Mijn Chaabi Bank is een nieuwe stap in de online dienstverlening van Chaabi Bank Nederland. We streven ernaar om deze service voortdurend te verbeteren. Mijn Chaabi Bank is overal én 24/7 beschikbaar. Of u nu thuis op de bank zit of op uw werk bent: geld naar Marokko sturen of een uitvaartverzekering aanvragen is zó geregeld via Mijn Chaabi Bank!

Geld versturen naar Marokko

Bent u in Marokko en heeft u geld nodig? Of wilt u geld naar Marokko sturen maar heeft u geen tijd om onze bankshop tijdens de openingstijden te bezoeken? Chaabi Bank heeft de oplossing voor u! Via BLADI iDEAL is geld overmaken naar Marokko net zo eenvoudig als geld versturen binnen Nederland.

BLADI iDEAL biedt u de flexibiliteit om uw overschrijvingen naar Marokko via het internet uit te voeren. Dit kunt u naar iedere willekeurige Marokkaanse bankrekening doen, maar ook naar een begunstigde die het geld vervolgens contant opneemt in één van de filialen van Banque Populaire of Banque Chaabi in Marokko. Met een paar klikken op de website van Chaabi Bank Nederland maakt u geld over vanuit waar ter wereld u ook bent.

Om van Mijn Chaabi Bank gebruik te kunnen maken, dient u zich voor deze dienst te registreren. Klik hier om u te registreren als u nog geen account heeft. Heeft u wél al een account, dan kunt u hier direct geld versturen naar Marokko.

Geld verzenden naar Marokko (Nederlands)

Geld verzenden naar Marokko (Arabisch)

Geld verzenden naar Marokko (Tamazight)

Veelgestelde vragen

Meer vragen en antwoorden
Chaabi Bank heeft uw incassomachtiging nodig om de premie voor Injad Achamil automatisch te kunnen incasseren. Zo voldoet u aan de betalingsverplichting volgens de algemene voorwaarden. Stopt, annuleert of schort u de machtiging op, dan kan Chaabi Bank uw islamitische uitvaartverzekering niet verlengen voor het komende jaar. Dit houdt in dat u vervolgens vanaf 1 januari van het komende jaar niet meer verzekerd bent. Voorbeeld: U heeft een islamitische uitvaartverzekering sinds 1 januari 2024. U heeft de bank gemachtigd om de premie te incasseren voor het jaar 2024. U bent dan verzekerd tot en met 31-12-2024. In oktober 2024 annuleert u de machtiging. Chaabi Bank zal dan de premie over het jaar 2025, die geïncasseerd wordt in de maand januari van 2025, niet kunnen incasseren. Geeft u de machtiging niet tijdig af, dan zal de verzekering gestopt worden.
Verlengingen vinden plaats vanaf 1 januari van het nieuwe jaar. Het is helaas niet mogelijk om de bestaande polis in het lopende jaar al voor het volgende jaar te verlengen.
U blijft altijd baas over uw eigen geld. Wanneer u het niet eens bent met de incasso, dan kunt u tot deze tot 8 weken na overboeking nog terugdraaien via uw eigen bank. Let op: u bent niet meer verzekerd als de premie niet meer kan worden geïncasseerd of gestorneerd.
Dan is er misschien iets niet goed gegaan. Neem contact met ons op via klant@banquechaabi.nl of laat een voicemail-bericht achter op 020 7164930.
Is er misschien iets veranderd in uw bankgegevens? U kunt uw gegevens altijd controleren en aanpassen in Mijn Chaabi Bank. Omdat de incasso van de premie niet is gelukt, zullen wij deze proberen te incasseren in de periode tot 1 maart van het verlengingsjaar. Zorg ervoor dat u voldoende saldo op uw rekening heeft om de premie te voldoen. Na 1 maart van het verlengingsjaar doen wij geen pogingen meer om de premie te incasseren. Lukt het ons niet om de premie te incasseren? Dan bent u helaas niet meer verzekerd.

Injad Achamil Europe: beste islamitische uitvaartverzekering

Al jouw gezinsleden verzekerd van een optimale dekking

Periodieke overboekingen

Maandelijks of per kwartaal automatisch een vast bedrag overmaken.