Image geldzaken

Injad Achamil Europe: beste islamitische uitvaartverzekering

Bij Chaabi Bank kunt u terecht voor het afsluiten van Injad Achamil Europe. Met deze uitvaartverzekering voor moslims bent u samen met uw partner, kinderen en alle andere gezinsleden verzekerd van een optimale dekking in geval van overlijden.

U vraagt uw Injad Achamil Europe online aan via Mijn Chaabi Bank.

Sluit hier online uw Injad Achamil Europe verzekering af.

Voordelen van Injad Achamil Europe als islamitische uitvaartverzekering

Met onze uitvaartverzekering voor moslims kunt u rekenen op de volgende ondersteuning:

Onderstaand treft u enkele voorbeelden uit de verschillende dekkingscategorieën.

Dekking van onze uitvaartverzekering Marokko

Medische bijstand tijdens uw verblijf in Marokko of tijdens de heen- en terugreis

Bijstand bij overlijden

Bijstand bij autopech tijdens uw verblijf in Marokko of tijdens de heen- en terugreis

Bijstand in geval van diefstal of verlies van goederen

In geval van verlies of diefstal van persoonlijke documenten of betaalmiddelen die onmisbaar zijn voor het voortzetten van de reis (paspoort, vervoersbewijzen, rijbewijs, kentekenbewijs, groene kaart, verzekeringspapieren, bankkaart, chequeboekje), stelt de verzekeraar een bedrag van € 450,- per gebeurtenis beschikbaar. Dit bedrag dient u later aan de verzekeraar terug te betalen.

Tarieven 2024

VERZEKERDENPREMIE PER INSCHRIJFPERIODE(**)
FORFAITAIR BEDRAG GEZIN€ 118,- per jaar  
REKENINGHOUDER OF PARTNER€ 26,-per jaar  
KINDEREN EN ANDERE GEZINSLEDEN€ 24,- per jaar  
PREMIETOESLAG VOOR MEEVERZEKERDE OUDERS TUSSEN 65 EN 70 JAAR+ € 8,-

* Premie geldt tot 31 december van het jaar van inschrijving, daarna betaalt u 100% van de premie bij verlenging van het contract.
** Voor elke aanvraag, wijziging en/of prolongatie van een Injad Achamil Europe verzekering wordt € 12,50 aan administratiekosten in rekening gebracht 
*** Alle op deze pagina vermelde tarieven zijn per 1 januari 2022 geldig. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Hoe verleng ik de islamitische uitvaartverzekering Injad Achamil Europe?

Om de verzekering IAE te verlengen, heeft Chaabi Bank uw machtiging nodig om te kunnen incasseren. Via deze link vindt u de stappen om een machtiging te geven.

  1. U ontvangt een uitnodiging op het e-mailadres dat u gebruikt om in te loggen op Mijn Chaabi Bank. Deze mail bevat een link om de machtiging voor Banque Chaabi du Maroc/Chaabi Bank digitaal te ondertekenen.
  2. U leest de algemene voorwaarden van Twikey door, keurt deze goed en bevestigt ze. Twikey is de organisatie waarmee Chaabi Bank samenwerkt om het incasseren rechtsgeldig en zo simpel mogelijk te houden.
  3. Uw eigen bank wordt weergegeven.
  4. U keurt de machtiging in de e-banking module van uw eigen bank goed via een QR-code of digipass, en voldoet de premie van het betreffende jaar.
  5. Nadat u de stappen 1 tot en met 4 heeft uitgevoerd, is de nieuwe polis binnen 10 werkdagen beschikbaar op Mijn Chaabi Bank.

Voorwaarden & handleidingen

U kunt hier het dienstverleningsdocument en de algemene voorwaarden downloaden.

Veelgestelde vragen

Meer vragen en antwoorden
Chaabi Bank heeft uw incassomachtiging nodig om de premie voor Injad Achamil automatisch te kunnen incasseren. Zo voldoet u aan de betalingsverplichting volgens de algemene voorwaarden. Stopt, annuleert of schort u de machtiging op, dan kan Chaabi Bank uw islamitische uitvaartverzekering niet verlengen voor het komende jaar. Dit houdt in dat u vervolgens vanaf 1 januari van het komende jaar niet meer verzekerd bent. Voorbeeld: U heeft een islamitische uitvaartverzekering sinds 1 januari 2024. U heeft de bank gemachtigd om de premie te incasseren voor het jaar 2024. U bent dan verzekerd tot en met 31-12-2024. In oktober 2024 annuleert u de machtiging. Chaabi Bank zal dan de premie over het jaar 2025, die geïncasseerd wordt in de maand januari van 2025, niet kunnen incasseren. Geeft u de machtiging niet tijdig af, dan zal de verzekering gestopt worden.
Verlengingen vinden plaats vanaf 1 januari van het nieuwe jaar. Het is helaas niet mogelijk om de bestaande polis in het lopende jaar al voor het volgende jaar te verlengen.
U blijft altijd baas over uw eigen geld. Wanneer u het niet eens bent met de incasso, dan kunt u tot deze tot 8 weken na overboeking nog terugdraaien via uw eigen bank. Let op: u bent niet meer verzekerd als de premie niet meer kan worden geïncasseerd of gestorneerd.
Dan is er misschien iets niet goed gegaan. Neem contact met ons op via klant@banquechaabi.nl of laat een voicemail-bericht achter op 020 7164930.
Is er misschien iets veranderd in uw bankgegevens? U kunt uw gegevens altijd controleren en aanpassen in Mijn Chaabi Bank. Omdat de incasso van de premie niet is gelukt, zullen wij deze proberen te incasseren in de periode tot 1 maart van het verlengingsjaar. Zorg ervoor dat u voldoende saldo op uw rekening heeft om de premie te voldoen. Na 1 maart van het verlengingsjaar doen wij geen pogingen meer om de premie te incasseren. Lukt het ons niet om de premie te incasseren? Dan bent u helaas niet meer verzekerd.

1 EUR =
10,5485 MAD

14 juli 2024

EUR EUR
Kosten
0,01 EUR
Om te zetten
= EUR
Ontvanger krijgt
EUR MAD

Geld overmaken naar Marokko

Geld overmaken naar Marokko: veilig en snel.

Periodieke overboekingen

Maandelijks of per kwartaal automatisch een vast bedrag overmaken.