Over ons

Sinds de oprichting in 1972 heeft Chaabi Bank een constante groei en ontwikkeling doorgemaakt. Zo openden we vestigingen in meerdere Europese hoofdsteden. Wij opereren als ‘Chaabi Bank Europe’ onder de vleugels van de grootste bankengroep van Marokko: de Groupe Banque Populaire.

Het vestigen en het verder versterken van het merk ‘Chaabi Bank’ in Europa vormt de kern van onze strategie. Prestaties, betrokkenheid en nabijheid zijn onze belangrijkste strategische principes die eveneens de basis legden voor de opening van meerdere vestigingen in Nederland in 2007. Deze gebeurtenissen vormden een mijlpaal voor het bestaan van Chaabi Bank én waren het begin van een nieuw hoofdstuk.

Betrouwbaarheid, deskundigheid en gelijkwaardigheid spelen sinds de oprichting een centrale rol in de filosofie van Chaabi Bank. U kunt erop vertrouwen dat we in de omgang met onze klanten veel aandacht besteden aan deze principes. Dagelijks zetten wij ons met onze Marokkaanse bank in om u met vakkundige kennis en ervaring bij te staan en u te helpen bij het uitvoeren van uw plannen.

Het is onze ambitie om op termijn een stabiele groei te realiseren, en bovendien om Chaabi Bank in Europa tot een toonaangevende bank te ontwikkelen met een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand aanbod van diensten voor de Marokkaanse gemeenschap.

Onze strategie en ambities maken de weg vrij naar nieuwe doelstellingen. Bij het verwezenlijken van onze plannen, waarbij de culturele identiteit van de klanten een belangrijke rol speelt, houden we de kwaliteit van onze dienstverlening en onze kernwaarden altijd scherp in het vizier. In deze context manifesteert Chaabi Bank zich meer dan ooit als een toonaangevende bank voor de Marokkaanse gemeenschap in Europa. Een bank die een belangrijke rol speelt in de sociale en economische ontwikkeling van deze groep.

Zo verstevigen we met Chaabi Bank het dienstenaanbod voor onze klanten – die van oudsher uit particulieren, zelfstandigen en ondernemingen bestaan. Dankzij de synergie met ons moederbedrijf, de Banque Centrale Populaire, en in het bijzonder met de Banque des Marocains du Monde (Marokkanen in het buitenland), beschikt Chaabi Bank over een belangrijk potentieel en een unieke positie.

1 EUR =
10,6454 MAD

24 juli 2024

EUR EUR
Kosten
0,01 EUR
Om te zetten
= EUR
Ontvanger krijgt
EUR MAD

Geld overmaken naar Marokko

Geld overmaken naar Marokko: veilig en snel.

Injad Achamil Europe: beste islamitische uitvaartverzekering

Al jouw gezinsleden verzekerd van een optimale dekking