Reviews

Klantervaringen

m
Mustapha Riffi

Goede klantenservice en vriendelijk personeel. Het communiceren via chatdienst is super handig en men reageert heel snel! Top service!

m
manallie a

Zeer snel geholpen met het wijzigen van mijn verzekering. Ben super tevreden als nieuwe klant!

a
Azzeddine Loukili

Ik heb een hele goede ervaring gehad met Bank Chaabi. Mijn transactie werd in eerste instantie niet verwerkt. Contact gezocht via whatsapp en meneer heeft het gelijk afgehandeld. Toppers!

s
Start68 Pagina

Met een paar klikken op de website is het heel makkelijk om online geld over te maken met gebruik van iDEAL naar Marokko via Chaabi Bank. Service blijkt goed te zijn. Probleem werd snel en goed opgelost. Ik raad het iedereen aan.

m
Mokhtar Jouhri

Zeer tevreden, Word altijd netjes en snel terug gebeld. Vragen worden ook snel beantwoorden en samen tot een oplossingen.

a
Anass Babou

Super goed geholpen! Het lukte niet om geld over te maken. Ik heb dit gemeld en werd stap voor stap meegenomen in het proces. Een heel geduldig en vriendelijke medeweker.

m
Mohamed Amsterdam

Ben super goed geholpen door de persoon met wie ik contact had (Ahmed). Snel en vakkundige oplossing!

n
Najia messbah

Ik had door de enthousiasme twee accounts aangemaakt zonder dat ik het door had waardoor ik me niet kon legitimeren . Heb contact opgenomen en werd gelijk gebeld en Mohammed heeft mij gelijk kunnen helpen binnen 5 minuten had ik me account. Kreeg zinvolle informatie waar erg blij mee was.

n
Naima Afkir

Na een klacht en onbekende storing om geld over te maken, ben ik gebeld. Voor mijn klacht ben ik serieus genomen en ik ben hierbij netjes te woord gestaan. Als tegemoetkoming voor het ongemak dat ik heb mogen ervaren, heb ik een extra service gekregen. De onbekende storing heeft zichzelf opgelost. Ik ben me ervan bewust dat het voor de medewerkers van Chaabi Bank niet altijd makkelijk is om hun klanten tevreden te houden en het vaak zwaar te verduren hebben, maar toch doen ze hun best de klant koning(in) te laten zijn.

h
Houria Azougagh

Ik ben zeer tevreden over Chaabi Bank Nederland. Je wordt snel geholpen met je vraag en snelle reactie op de vragen.

o
Oem Younes Imane

Wat een fijne manier om geld over te maken. Duidelijk, betrouwbaar en snel. Klantvriendelijk, gewoon top!

m
Mostafa Morabit

Ik ben goed geholpen door Mohamed. Na een korte chatgesprek via de website, heeft hij mij zelf gebeld en alles goed uitegelgd. Dus zeer tevreden over de service.

b
boeit je niet

Ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen Wat een beleefdheid en geduld heeft die man die mij geholpen heeft . Dankjewel

a
Anoniem

Heel tevreden! Het gaat altijd goed alhamdoulilah. En als je hulp nodig hebt, ze reageren heel snel en helpen jou zo snel mogelijk. Dat is super fijn!

m
malika a

Heel vriendelijke jongeman aan de telefoon gehad, die mij heel goed heeft geholpen. Heel netjes en denkt ook nog eens mee. Ik ben echt heel tevreden en vooral dat hij meer moeite heeft genomen om mij te helpen dan ik had gehoopt. Echt super service.

m
Milas El Khattabi

Vandaag 31 maart 2023 heeft Chaabibank mij goed geholpen. Er was een klein foutje opgetreden en die hebben het binnen enkele minuten goed opgelost met een perfecte terug communicatie. Voor mij is het een eerste keer dat iets wat Marokkaans is soepel is verlopen en dat mag best gezegd worden en beoordeeld. Ik hoop voor in de toekomst dat het doorgaat met de uitvaartverzekering voor ons hier in Europa(Nederland).

l
Loubna Aboulhouda

Zeer professionele bank voor Marokkanen in het buitenland. Service is perfect, kan ze via alle denkbare kanalen bereiken (en er wordt ook gereageerd!). Er wordt altijd teruggebeld, ook wanneer je halverwege het wachten ophangt (en zij waarschijnlijk een gemiste oproep zien). Verder is zelfs de Marokkaanse klantenservice goed bereikbaar, via een Nederlands nummer dus dat scheelt ook weer in de kosten. Geld storten via chaabibank is betrouwbaar, eenvoudig en de koers is marktconform. De app werkt perfect! Ook de banken in Marokko zijn gewoon goed geregeld, zeer klantvriendelijk en je wordt altijd netjes geholpen. Voorheen had ik altijd 2 banken, maar de andere bank heb ik afgesloten. Dat is echt zo een Marokkaanse bank waar je van het kastje naar de muur gestuurd wordt. PS. Het zou wel fijn zijn als we weer een korting krijgen om geld te sturen 😅.